joi, 13 octombrie 2011

Noutati, Poze si Rugaciune!


Astazi Cristiana implineste 11 luni de viata pe acest pamant si 2 luni si 13 zile cu ficatelul cel nou si sanatos. Multumim lui Dumnezeu pentru darul pe care ni l-a dat si nu avem cuvinte sa ii multumim ca El a facut-o sanatoasa pe fetita noastra. Acum la aprox. 2 luni si jumatate dupa transplant Cristiana este tot mai activa, plina de viata si dezvoltarea ei este aproape normala. In fiecare zi ne uimeste tot mai mult prin ceea ce face. Acum nu doar ca poate sta in fundulet singura, ci reuseste sa stea si in picioruse daca se tine de marginea patutului sau este sprijinita de cineva. Daca o lasam singura in patul nostru trebuie sa fim foarte atenti deoarece se rostogoleste pana cade jos. Am ramas uimiti de faptul ca incepe sa pronunte anumite cuvinte cum ar fi apa, mama, papa, baba. Mananca foarte bine, ia in greutate si in fiecare zi ne forteaza sa iesim la aer cateva ore. Toata ziua este plina de zambetele ei dragalase.
Cu privire la situatia ei medicala, deocamdata mergem saptamanal la controale medicale, iar specialistii ne spun ca situatia ei medicala este din ce in ce mai buna. Totusi de acum inainte, omeneste vorbind, starea ei de sanatate depinde de aceste controale medicale periodice si de cateva medicamente (imunosupresoare) pe care va trebui sa le ia pe tot parcursul vietii. Doza de imunosupresoare este ridicata sau scazuta in functie de rezultatul analizelor de sange. Deocamdata luam o doza mai mare de imunosupresoare, dar probabil ca dupa un anumit timp doza va fi micsorata.
Cu toate acestea ce putem spune si acum ca si inainte de transplant este ca ne incredintam mai departe in mana lui Dumnezeu, Creatorul noastru, si asteptam ca el sa ne poarte de grija asa cum ne-a purtam si pana acum. Desigur noi, ca si parinti, vom face tot ce ne sta in putinta ca Cristiana sa beneficieze de cea mai buna ingrijire medicala dar stim ca Dumnezeu este Acela care poate face ceea ce pentru noi este imposibil. Multumim din nou pentru tot sprijinul acordat pana acum si continuati sa va rugati mai departe pentru noi si pentru printesa noastra!

P.S. As dori ca in saptamana care urmeaza sa sustinem in rugaciune inca o familie de oradeni care pe data de 19 Octombrie (miercuri - saptamana viitoare) au programat transplantul de ficat pentru fetita lor Ariana, de 7 luni. Ariana sufera de aceiasi boala ca si Cristiana -atrezie biliara - iar prima noastra intalnire a fost in Clinica de la Cluj unde Cristiana si Ariana au stat in acelasi salon. Dumnezeu sa aiba mila si sa vindece pe micuta Ariana!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu