miercuri, 31 august 2011

Am iesit din spital!



Prin Mila si Harul Domnului la sfarsitul saptamanii trecute Cristiana a parasit Clinica Saint-Luc, urmand ca de cateva ori pe saptamana sa mergem si sa facem analize pentru a verifica cum decurge insanatorirea printesei noastre. Starea ei de sanatate este din ce in ce mai buna, dar rejectul care a aparut saptamana trecuta inca nu a este complet inlaturat. Acum pentru cateva saptamani vom locui la un loc de cazare in apropierea clinicii si ne bucuram de progresul pe care il face fetita noastra in fiecare zi. Dupa patru saptamani de la transplant, Cristiana sta singura in fundulet (ceea ce inainte de transplant era imposibil pentru ea); mananca ca un copilas normal si incepe sa gangureasca tot mai mult in fiecare zi. Zambetele care inainte erau foarte rare si subtile au devenit un obicei zilnic; chiar ne bucuram de fiecare zambet pe care fetita noastra ni-l ofera dupa un somnic linistit.
Ceea ce putem spune acum din toata inima este ca Dumnezeu (care a fost si este bun cu noi) ne-a daruit-o din nou pe Cristiana, care este pe zi ce trece tot mai scumpa.
Deoarece ati fost alaturi de noi cand am trecut prin suferinta si durere, acum dorim sa va impartasim si bucuriile de care avem parte! Va multumim din nou!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu