Despre Cristiana

Cristiana, fetita noastra draga, s-a nascut in 13 noiembrie 2010. La doar doua saptamani dupa nastere, Cristiana a avut o hemoragie la nivelul bontului ombilical. Cu ocazia investigatiilor facute in spital am descoperit faptul ca Cristiana are gradul de coagulare a sangelui foarte scazut (in acel moment fiind chiar 0) din cauza unor probleme la ficatelul ei. Mergand la Cluj pentru mai multe investigatii am descoperit si faptul ca fetita noastra are hiperbilirubinemie, colestaza hepatica importanta si peste acestea o infectie cu Citomegalovirus. Apoi in urma a alte zeci de analize, ecografii, radiografii, R.M.N si o biopsie hepatica chirurgicala diagnosticul pentru Cristiana a fost urmatorul: COLESTAZA NEONATALA SEVERA CU CIROZA BILIARA. HEPATITA CU CITOMEGALOVIRUS. POSIBIL COLESTAZA INTRAHEPATICA FAMILIARA DE TIP III.  Cristiana este inca la Cluj la Clinica de Pediatrie II si nu va putea pleca din spital decat pentru transplant. Starea ei de sanatate se agraveaza pe zi ce trece. Sunt zile in care Cristiana nu are pofta de mancare si nu mai creste in greutate. Ciroza hepatica se afla deja intr-un stadiu destul de avansat, ficatelul ei fiind deja destul de marit. Apoi se pare ca in cavitatea abdominala a Cristianei a aparut lichid din cauza ca ficatelul nu mai functioneaza cum ar trebui. Totusi cea mai mare problema este aparitia unei tromboze la nivelul venei porte si in consecinta a unor varice la nivelul esofagului (varice esofagiene de gradul III) care sunt destul de dezvoltate. Riscul fisurarii acestor varice este foarte mare (acestea se pot rupe in orice moment declansand o masiva hemoragie interna) deaceea Cristiana nu va mai putea parasi Clinica decat atunci cand vom pleca pentru transplant. Cristiana primeste tratament pentru ameliorarea acestor varice esofagiene si pentru a elimina lichidul care se aduna periodic in cavitatea abdominala. De multe ori din cauza durerilor exagerate pe care le are la burtica primeste calmant. Singura optiune curativa pentru Cristiana este un transplant hepatic de urgenta deoarece aceste complicatii ale cirozei hepatice la un moment dat vor fi fatale. Deoarece in Romania acest transplant se face doar la copii peste un an sau peste 10 Kg, Cristiana are nevoie de un transplant hepatic in strainatate. Domnii doctori care se ocupa de cazul nostru (cu multa dragoste si dedicare) ne-au recomandat Clinica Saint-Luc din Belgia, Bruxelles, insa costurile pentru o astfel de operatie sunt exagerat de mari. In urma unei corespondente oficiale cu aceasta clinica am aflat ca costurile pentru transplant se ridica undeva la 125.000 EURO fara costurile de transport, cazare pentru insotitor, medicamente post-operatorii si alte necesitati. Aceasta suma trebuie intai livrata in contul Clinicii iar apoi se face o programare pentru transplant.

Avand in vedere faptul ca starea de sanatate a Cristianei se agraveaza pe zi ce trece cerem ajutorul d-voastra in primul rand in rugaciune, stiind ca rugaciunea poate aduce rezolvare la ceea ce banii nu pot rezolva. Apoi cerem ajutorul d-voastra in mediatizarea cazului nostru in scopul strangerii fondurilor necesare transplantului hepatic.


In scopul strangerii de fonduri pentru transplantul hepatic am deschis cont la Banca Transilvania:


Titular: VERDET BENIAMIN


Sediu Banca: ROMANIA, Jud. BIHOR, ORADEA

Swift: BTRLRO 22


Cont EURO:

RO19BTRL00504201168433XX


Cont USD:

RO53BTRL00502201168433XX


Cont RON:

RO70BTRL00501201168433XX


Contact:

Verdet Daniela si Beniamin

+40766443355 begin_of_the_skype_highlighting            +40766443355      end_of_the_skype_highlighting, +40728161233 begin_of_the_skype_highlighting            +40728161233      end_of_the_skype_highlighting, +40762052852 begin_of_the_skype_highlighting            +40762052852      end_of_the_skype_highlighting
Multumim pentru dragoste, ajutor si intelegere.