luni, 20 iunie 2011

In sfarsit plecam!


Dupa doua saptamani in care starea de sanatate a Cristianei a fost foarte critica, deoarece a facut o hemoragie interna, Cristiana se simte mai bine iar hemoragia interna a fost oprita. Acum Cristiana este apta de zbor si putem pleca la tratament. Cu ajutorul lui Dumnezeu si doar prin mila Sa, vineri dimineata vom pleca spre Belgia, iar la ora 9 A.M. vom fi in Bruxelles. Pe data de 27.06.11 avem programata o prima intalnire cu medicii de la clinica Saint Luc. Probabil ca pentru inceput vom face diferite analize si teste de compatibilitate.

Dorim sa va multumim din nou pentru tot ajutorul pe care ni l-ati acordat pana acum si pentru sprijinul material pe care ni l-ati oferit. Deoarece plecarea noastra la tratament in strainatate se datoreaza in primul rand lui Dumnezeu si apoi sprijinului d-voastra, vom incerca sa va tinem la curent cu tot ceea ce se va intampla mai departe cu noi si mai ales cu fetita noastra minunata.

Pe de alta parte va rugam ca si in continuare sa ne aveti in rugaciunile d-voastra deoarece ne dam tot mai mult seama ca sunt lucruri pe care banii nu le pot rezolva dar pe care rugaciunea le poate realiza.

3 comentarii:

  1. Dumnezeu care are in Mana sa TOTUL...o are si pe Cristiana. El sa va pazeasca la plecare si la venire.El sa lucreze prin mana medicilor ,iar Dumnezeu sa isi ia toata Slava pentru ca meritul este AL LUI pentru modul cum a lucrat.
    Fiti binecuvantati si drum bun sa aveti !!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ne rugam pentru voi!
    http://stiricrestine.ro/2011/06/29/noi-informatii-despre-micuta-cristiana-verdet/

    RăspundețiȘtergere
  3. Today we pray for our brothers and sisters in Romania - especially Cristiana, Benny, and Dana- not knowing what is happening but that God's love surrounds your and all the medical staff feel the Almighty's presences and guidance. We set up the tent, tables, chairs, etc. at the Corso's home preparing for the thank you and fund raiser for the Romania Mission in Cefa, RO and six villages near Oradea, Romania.

    RăspundețiȘtergere