miercuri, 8 iunie 2011

Vestea cea buna a sosit!


Dupa luni de asteptari, astazi de dimineata am primit oficial vestea cea mare: Statul roman prin Ministerul Sanatatii a aprobat finantarea tratamentului prin transplant hepatic pentru Cristiana, fetita noastra. Suma aprobata de catre statul roman este de 127.500 Euro, aceasta urmand sa fie virata de catre stat direct in contul Clinicii din Bruxelles. Aceasta suma impreuna ca suma pe care d-voastra ne-ati ajutat sa o strangem (in acest moment este de aprox. 14.178 Euro) este suficienta pentru a putea pleca in Bruxelles. Asta inseamna ca putem pleca la transplant cat de repede posibil. Multumim in primul rand Tatalui nostru pentru aceasta izbanda, apoi va multumim d-voastra pentru sustinere si ajutor. Multumesc in mod special acelora care s-au implicat in mod direct si au reusit sa grabeasca acest proces de aprobare a finantarii tratamentului Cristianei. Va multumim din inima!

Pe de alta parte, astazi bucuria noastra a fost de scurta durata deoarece Cristiana a avut cateva scaune care indica o hemoragie prezenta sau trecuta (dar in trecutul apropiat). Acum primeste perfuzie pentru a ajuta cuagularea sangelui si pentru a scadea presiunea arteriala. In aceste conditii singurul lucru care ne mai impiedica sa plecam la transplant este starea de sanatate a Cristianei care este foarte precara in ultimile zile.

Bucurati-va impreuna cu noi de aceasta izbanda pe care Dumnezeu ne-a dat-o dar in acelasi timp haideti sa ne rugam pentru ca starea de sanatate a fetitei noastre sa se imbunatateasca ca sa putem pleca la transplant cat mai repede!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu