joi, 14 aprilie 2011

Un copilas a plecat ,,Acasa"!


Răzvănel a fost unul dintre putinii copilasi cu care Cristiana a petrecut zile si nopti in acelasi salon de spital, impartasind durerea si necazul, boala si medicamentatia. Nu stim daca bebelusii pot comunica intre ei, dar de multe ori Cristiana si Razvanel se uitau unul in ochii altuia ca si cum isi intelegeau durerea si boala pe care o aveau in comun. Nascut cu aproximativ 2 luni inaintea Cristianei, Razvanel a fost, pentru o vreme, coleg de suferinta cu Cristiana. Al treilea copilas al unei familii din Alba, Razvan se pare ca s-a nascut cu atrezie de cai biliare si cu alte probleme ale aparatului respirator. Cu un sistem imunitar slabit (din cauza problemelor de la ficatel) Razvan a luptat si cu o infectie cu Citomegalovirus si alte afectiuni ale cailor respiratorii, acestea din urma biruindu-l. Sambata, 10.04.2011, plamanii lui Razvanel au luptat ultima batalie cu aceasta boala crunta care afecteaza pe rand fiecare organ al corpului uman. Astazi, 14.04.2011, parintii indurerati, au pus in pamant ceea ce este pamant, trupul neinsufletit al lui Razvan. Pentru ei ziua de maine nu va fi mai usoara ci mai dureroasa, deoarece scancetul si ganguritul acestul copilas drag nu se va mai auzi nici acasa, nici la spital. Avand in vedere aceste lucruri as dori sa va indemn la rugaciune pentru parintii, pentru sora si fratiorul lui Razvanel.

Pe de alta parte, marti, 12.04.2011, am fost din nou la un control cu Cristiana la Clinica de Pediatrie II din Cluj. Cu toate ca Razvanel nu mai era acolo (de obicei il gaseam la clinica deoarece boala avansa foarte repede aducand diferite complicatii), am descoperit inca doi copilasi care se pare ca sunt in aceeasi sitiuatia ca si Cristiana (au nevoie urgenta de un transplant hepatic in strainatate): Bozdog Robert si Moldovan Carla Camelia. Cu toate ca anumite persoane mi-au spus ca in situatia de fata ar fi bine sa fim egoisti pentru Cristiana, as dori sa sustinem si pe acesti copilasi si familiile lor in rugaciunile noastre alaturi de Cristiana.

P.S. Cristiana deocamdata are o stare de sanatate ,,stabila dar boala evolueaza". Acum se delecteaza cu sucul de mar si morcov pregatit de bunica ei. De cateva zile are o durere in plus, dar putem spune ca este o durere ,,buna" deoarece ii apare primul dintisor. Multumim acelora care ne sustin in rugaciune si care ne-au ajutat si ne ajuta financiar. Situatia financiara incercam sa o actualizam saptamanal pe pagina ,,situatia financiara" a acestui blog. Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va rasplateasca!


Un comentariu: