miercuri, 27 aprilie 2011

Noutati cu privire la Cristiana!


In primul rand doresc sa imi cer scuze pentru ca din diferite motive pana in acest moment nu am mai reusit sa va scriu detalii cu privire la starea de sanatate a Cristianei.

De o saptamana, Cristiana, impreuna cu Dana se afla la Clinica de Pediatrie II din Cluj fiind sub stricta observatie. La ultimul control pe care Cristiana l-a facut au iesit la iveala anumite complicatii ale cirozei hepatice. In urma unui ecograf, unui RMN, si a unei endoscopii a iesit la iveala urmatoarele: Ciroza hepatica se afla deja intr-o stare destul de avansata, ficatelul ei fiind deja destul de marit. Apoi se pare ca in cavitatea abdominala a Cristianei a aparut lichid din cauza ca ficatelul nu mai functioneaza cum ar trebui. Totusi cea mai mare problema este aparitia unei tromboze la nivelul venei porte si in consecinta a unor varice la nivelul esofagului (varice esofagiene de gradul III) care sunt destul de dezvoltate. Riscul fisurarii acestor varice este foarte mare (acestea se pot rupe in orice moment declansand o masiva hemoragie interna) deaceea Cristiana nu va mai putea parasi Clinica decat atunci cand vom pleca pentru transplant. Alaturi de Cristiana este Dana care o ingrijeste cu dragoste si multa rabdare. Daca aveti ocazia incurajati-o pe Dana. Cu toate ca constientizeaza faptul ca Dumnezeu este suveran peste viata noastra si a Cristianei si ca El este in controlul situatiei prin care noi trecem, (fiind o persoana mai sentimentala, si fiind primele sarbatori petrecute doar cu Cristiana si in spital) uneori ingrijorarea si lacrimile o coplesesc. Va indemnam sa va rugati mai departe alaturi de noi pentru vindecarea Cristianei si pentru rezolvarea tuturor complicatiilor survenite in urma cirozei hepatice. Apoi rugati-va si pentru noi ca si parinti ca sa putem accepta planul pe care il are Dumnezeu cu privire la noi. Va multumim din nou pentru rugaciuni si pentru sprijinul financiar acordat pana acum!

P.S. Poza a fost facuta cu aproximativ o saptamana inainte de a merge la ultimul control in gradina cu flori a bunicilor de la Pojejena!

Un comentariu:

  1. Nici nu stiu ce as putea spune....Ma gandesc ce este in inima Danei...pentru ca si eu la randul meu sunt mama si stiu ce inseamna sa privesti neputincios la copilul tau. De altfel va inteleg pe voi ca parinti prin ceea ce treceti.Ma rog pentru voi in continuare ca Dumnezeu sa va dea putere prin aceasta incercare,stiu si sunt convinsa ca EL are un plan pentru voi minunat,chiar daca la prima vedere pare absurd....dar stim ca EL este SUVERAN.
    MULTA PACE SI BINECUVANTARE !

    RăspundețiȘtergere