luni, 17 iunie 2013

Consultatie in Bruxelles: 8-10 august 2013!

Vă scriem din nou pentru a vă împărtăși două vești (una bună și una mai puțin bună) care le-am primit săptămânile trecute. Suntem mulțumitori lui Dumnezeu ca aceste vești nu au de-a face în mod direct cu sănătatea Cristianei, însă în mod indirect o vor afecta.
Vestea bună este că după o perioadă de așteptare Clinica Saint-Luc din Bruxelles (unde am făcut transplantul) ne-a trimis scrisoarea de admitere pentru consultație post transplant pentru Cristiana în data de 08.08.2013. Asta înseamnă că va trebui să mergem cu Cristiana la consultație, în Bruxelles, în această perioadă. Spunem că este o veste bună deoarece clinica Saint-Luc avea toate motivele să nu ne mai primească la consultație până când statul român nu va plăti și ultima factură care a fost emisă pentru Cristiana. Însă se pare că clinica nu a ținut cont de aceasta și ne-a chemat pentru această consultație care este foarte importantă pentru sănătatea Cristianei. Pentru aceasta suntem foarte mulțumitori lui Dumnezeu dar și acelor persoane din cadrul clinicii care au fost foarte înțelegătoare și au pus sănătatea Cristianei înaintea situației financiare.
Însă vestea rea sau mai puțin bună este că statul român, ca și anul trecut, nu ne va finanța consultația și din nou va trebui sa o plătim din finanțare proprie. Într-un fel ne așteptam la această veste având în vedere situația financiară din sistemul nostru medical, situația medicamentelor (care încă le cumpăram pe bani noștri) si experiența cu consultația de anul trecut. Nu știm suma exactă de care avem nevoie pentru consultație, deoarece cei de la clinică nu au specificat aceasta pe scrisoarea de admitere, dar având în vedere că anul trecut, Clinica a aproximat costul ca fiind 2500 Euro sperăm că și anul acesta să fie aceleași costuri. În acest context suntem nevoiți să apelăm din nou la ajutorul d-voastră și suntem nevoiți să vă rugăm din nou să ne susțineți pentru a putea merge la această consultație pentru Cristiana. Nu ne este ușor faptul că suntem din nou puși in situația de a cere (cei care ne cunosc în de aproape știu acest lucru), dar în momentul de față, pentru noi, sănătatea Cristianei este pe primul plan. Vă mulțumim din nou pentru tot ajutorul acordat până acum și pentru toată susținerea d-voastră, dar vă rugăm să ne susțineți și să ne fiți alături și de data aceasta! Pentru orice detalii, nelămuriri sau întrebări vă rugăm să ne contactați la: 
Telefon: 0766 443 355
E-mail: verdetbeni@gmail.com

Cu multă recunoștință, 

Verdeț Beni, Dana & Cristiana

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu