vineri, 6 mai 2011

Update financiar 06.05.11 - Cristiana!


Pana in acest moment suma pe care o avem pentru transplantul hepatic al Cristianei este de 10.641 EURO. Dorim sa va multumim din inima tuturor acelora care ne-ati ajutat si pe care nu va cunoastem (deoarece sunt multe nume necunoscute printre cei care au depus in conturi) si multumim si acelora care ne sunteti cunoscuti si ne ajutati financiar. In situatia in care suntem Singurul care poate rasplati pentru ceea ce d-voastra faceti este Tatal nostru, Domnul Dumnezeu.

Cristiana este inca la spital si asa cum am mai spus nu va putea pleca din spital decat pentru a merge la transplant. Miercuri, 04.05.2011, a fost o zi mai rea pentru Cristiana deoarece aproape toata ziua nu a dorit sa manance nimic. Noi ne-am speriat putin pentru ca este prima data cand fetita noastra face acest lucru, (de obicei stoarce tot ce prinde). Nu stim inca care a fost motivul pentru cele intamplate dar suntem multumitori Domnului si ne bucuram ca ieri, joi, si-a revenit si se pare ca a recuperat si pentru ziua de miercuri. Sper ca astazi sau maine sa ii pot vizita si eu, deoarece din cauza unei racelii nu i-am putut vizita timp de doua saptamani.

Va multumim din nou pentru toata sustinerea si pentru rugaciunile pe care le faceti pentru noi! Rugati-va alaturi de noi pentru sanatatea Cristianei si pentru un raspuns pozitiv si cat mai rapid din partea Ministerului Sanatatii, privind aprobarea urgenta a finantarii tratamentului Cristianei prin transplant hepatic!

5 comentarii:

  1. Slava Domnului ca oamenii sunt receptivi si doneaza fiecare asa cum poate...cu toate astea suma de strans este exagerat de mare, in aceste cazuri ar trebui sa intervina de urgenta Statul...
    Asa cum spuneam, donatorii, pe langa sumele de bani oferite este bine sa rostesca si rugaciuni pentru cei suferinzi...Este incredibil cum o simpla rugaciune rostita din toata inima poate ajuta...eu am convingerea ca rugaciunea este ascultata de Tatal nostru, mai mult decat atat, Dumnezeu ne ofera si solutiile in urma rugaciunilor rostite! Eu voi continua sa ma rog pentru Cristiana si pentru voi, parintii printesei... fie ca Domnul sa va ajute sa rezolvati cat mai curand problema de sanatate a fetitei voastre!

    RăspundețiȘtergere
  2. Benny, We continue to pray for completion of paper work and Christiana's health to stay strong by eating and drinking. This is Mother's Day celebration in USA when we honor all mothers and we will honor Dana for her love and caring for Christiana. We are praying for a miracle that God would move quickly for Christiana's health.

    Grace, Peace, and Love, Tom Kurtz, First Presbyterian Church - Howell, Michigan - Romania Mission Team

    RăspundețiȘtergere
  3. N-am sa inteleg niciodata de ce intotdeuna cand e vorba de viata cuiva este permis celor care pot face ceva sa ceara sume asa de mari.Nu stiu de ce suma aveti nevoie,ma gandesc ca e mare.Problema e ca nu aveti nevoie doar de suma ci si de un donator,nu?
    Cred ca banii se vor strange,nu disperati.Multa sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  4. Donatorul sunt eu, tatal Cristianei.

    RăspundețiȘtergere
  5. Benny, could you give an update on Christiana for Romania Mission Team and church in Howell, Michigan. Pass the peace of Christ to all our brothers and sisters in Cefa, and other churches we visited.

    Tom Kurtz, First Presbyterian Church Howell

    RăspundețiȘtergere