duminică, 15 mai 2011

Doua zile in familie!


Va scriu aceste randuri dupa 2 zile pe care le-am petrecut alaturi de Dana si Cristiana la Cluj. Vineri 13 mai 2011 Cristiana a implinit sase luni si multumesc Tatalui (si sefului) ca am putut petrece aceasta zi alaturi de fetele mele. Suntem foarte bucurosi pentru ca Dumnezeu ne-a binecuvantat cu o fetita asa de dragalasa si avand in vedere prin ceea ce am trecut pana acum cu ea multumim Creatorului ca inca ne putem bucura de Cristiana pe acest pamant. De cateva ori am crezut ca ne vom desparti de Cristiana dar Dumnezeu a fost bun cu noi si ne-a lasat-o sa mai petrecem timp alaturi de ea. Cristiana este inca la Cluj la Clinica de Pediatrie II si asa cum am mai spus nu va putea pleca din spital decat pentru transplant. Starea ei de sanatate nu s-a imbunatatit ci s-a agravat putin. Sunt zile in care Cristiana nu prea are pofta de mancare si nu mai creste in greutate. Primeste tratament pentru ameliorarea acelor varice esofagiene si pentru a elimina lichidul care se aduna periodic in cavitatea abdominala. De multe ori din cauza durerilor exagerate pe care le are la burtica primeste calmant. Cu toate ca acum bilirubina este 13, Cristiana este inca plina de viata si foarte activa. Este foarte entuziasmata cand mananca pireu de fructe pe care Dana il da cu multa rabdare si dragoste. Dana a prins din nou putere si cu multa dragoste si bunatate vegheaza asupra Cristianei. Multumim pentru rugaciunile pe care le inaltati pentru vindecarea Cristianei si pentru noi ca parinti.

Cu privire la partea financiara ne apropiem de 10% din suma de care Cristiana are nevoie: 12.054 Euro si asteptam un miracol din partea Aceluia care poate face totul posibil, Tatal nostru.

2 comentarii:

  1. MA BUCUR CA VA VAD UNITI SANTETI O FAMILIE FOARTE FRUMOASA,D-L SA VA BINECUVINTEZE,SA VA DEA PUTERI CA SA LUPTATI IN CONTINUARE PTR.CRISTIANA,D-L SA O VINDECE CA SA PUTEM MERGE DUPA AFINE,NU-I ASA?DACA A AJUNS PANA LA 6 LUNI D-L O VA INSANATOSI CA SA AJUNGA PANA LA 60 ANI.NU MAI AM CUVINTE SANT FOARTE EMOTIONATA,SCUZE DACA AM FACUT VREO GRESEALA DAR LACRIMILE SANT DE VINA,PUPICI SI D-L SA VA POARTE DE GRIJA.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dumnezeu sa va binecuvinteze in continuare cu putere si curaj sa mergeti inainte!

    RăspundețiȘtergere